Hoe we zijn ontstaan

Miet en Sas kregen in 1999 het idee om op Koninginnedag op de vrijmarkt te gaan zingen. Ze hadden een verzoeknummer act waarbij in omgekeerde hoedjes het repertoire lag. Geweldig succes en vooral erg leuk om te doen! 20 Februari 2001 zat Miet op een klasse-oudersavond, waar besproken werd wat er dat jaar op de “Fancy Fair” van de school gedaan zou worden.
“Ik ga niet bij de koek en zopie, maar ik ga met mijn vriendin Sas zingen en dat brengt vast wel geld in het laatje.” “Oh wat leuk” zei Antoinette ik speel gitaar. “Ja” zei Saskia “ik wil wel in het achtergrond koortje.” Marijke hoorde ons zo praten en toen we haar vroegen of ze mee wilde doen, zei ze; “Graag!” En zo zijn we dan met z’n vijven begonnen.

Op 9 maart hadden we onze eerste gezamenlijke oefenavond. Na veel lol en met ongeveer 20 ingestudeerde nummers kwamen we op 30 maart getooid met boa’s en een groot bord met verzoeknummers erop, op de Fancy Fair aan. Ook dit was een geweldig succes. Het was zelfs zo leuk dat we met z’n vijven besloten om op Koninginnedag weer te gaan spelen.

Inmiddels was ons repertoire al uitgebreid tot meer dan 30 nummers en hadden we voor de gein een bord gemaakt waarop stond dat we voor boekingen gebeld konden worden. Tot onze grote verbazing werden we inderdaad gebeld. Eind 2005 is Saskia Brouwer uit de band gestapt en zijn we een paar jaar met zijn vieren verder gegaan. In 2007 is Joyce Verhoeven bij de band gekomen.

Wendy was al jaren onze vaste invaller en in 2018 kwam zij als vaste zangers de band versterken. In 2020 kwam Jolande erbij.

Marijke, Miet en Joyce zijn inmiddels met optreden gestopt. Maar de Zingende Jukebox zingt lekker door in de nieuwe formatie.

Ondertussen hebben we al opgetreden in diverse kroegen, revalidatie centra, verzorgingshuizen, op verschillende straatfestivals, vrijgezellen-en personeelsfeesten, bruiloften en verjaardagen. Verder hebben we bij verschillende lokale radio- en televisiestations gespeeld, met heel veel succes!

Wij doen het met plezier dus mail ons maar voor boekingen of meer informatie!

Secured By miniOrange